Saturday, December 31, 2011

TAHUN BARU

hye,

HAPPY NEW YEAR !!..hehhe ,azam tahun baru nie wanie nak ubh perngi .macam jahat jew wanie sampi nak ubh perangai.hehe,tak de lah wanie tak lah jahat.cuma degil ngn pakwe jew,hahaha.:10:.sempena tahun 2012 wanie nak mintak maaf kalau wanie ade terkasar bahase kew ape kew,wanie mintak maaf.Terutama kashah yang terpakse layan perangai wanie yng garang dan pemarah.wanie mintak maaf,kadang2 wanie tak jujur sbb wanie tak nak wat kashah sedih :6: wanie mintak maaf sangt2 kat kashah,:r:

see again,,bye:face42:

azam korang tahun nie ape aek?

P/s: sebenrye bnyk lagy azam wanie,tapi yng penting nak ubh perangai!! chaiyok chaiyok!!!hahaha
:face42:


:face42::face42::face42:

Thursday, December 08, 2011

TIADA MAKLUMAT!!!!!!

hye

ermm2 dah lame wanie tak uptade:u: blog,,,ermm,,lgpon wanie jrng sngd bukak blog,,disebabkn
line lembap macam siput,,ergh!!:134:,,geramm,,,lembap line mcm ,,ishh:p:..ermm wanie tak thu nk post ape lagy,,klu wanie ade mase wanie uptade ok!!!:a1: bubye ,,,



Monday, November 14, 2011

Aku SALAH

HYEP.,,

ermm,,krane sikap ego aq ,,ary ahad pukul 11.46 aku mngis,,sbb aq bce mess dari die..
tersnth hati aq bila aku bce mess die,,mngkn tak ptut aku mrhkan die,,slama nie die sabr jer ngn prngi aku,,kashah aku mintk maaf klu aku tak bleh jadi makwe ko yng paling baik,,
kashah aku percye ape yng ko ckp,,aqu akn ubh prngi aku demi ko,,thnkss slame nie ko dah bhgiakan hidup aku,,, ---->ILYSM<---


p/s: I trust you what you said yesterday =)

Friday, October 21, 2011

cinta

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
M : untuk merah

Merah : untuk darah

Darah : untuk hati

Hati : untuk cinta

Cinta : untuk awak

Awak : untuk saye

Saye : milik awak ♥ ♥

Wednesday, October 19, 2011

untitled ????




hyepp...

smpi kat econsave trus snap sana sini:51: hahahhaha...aQu :95:ngn my sis :94:..snap tu cover lah sikit yer..nmpk kat owng ingtkan gilew senyum ngn enset:24:

aku tak shuka gmbr nie...:face36:


tngh btulkn tdng sempt lagi tu:86:
grng takk :face18:

tu je lah tak nk tnjk bnyk membzr jer tnjuk bnyk2 (ckp je lah mls nk upload ) heheheheh

p/s : bubye tatatuti hehehehehe:face42:

Monday, October 17, 2011

braces :-P

hyepp.

wanie nk paki braces...arhh..:face11: urmm...bulan dpn kena pegi balik .,gabra lakk ape lah nurse nie nak wat kat aQue..:124:..ade ke nurse tu ckp..adik,,adik nk pki braces nie tuk ape...erghh!! aQu tak thu nk ckp pe2 aQu senyum je lah.....adik nie bkn trend tau:100: aQue just senyum je lahh:face71: blurr aku ngn nurse nie:118: bnykk tol soaln yng nurse nie tnye erghh!!:p:

Wednesday, October 12, 2011

hacked ????


hyepp...!

korng caye tak ape yng aku nk tnjuk nie


ahahahha..aku suka sngd bila aku kne hacked....
aku cuak bila kwn aku bdk perak kenkn aku..


Waniee Sha...ko x perasan ker? ko kena hack..pastu tibe2 elok balik
· Dislike · · · Share · Sunday
ingt kan aku btol2 kena hacked ...rupanye aq kene tipu..cuak giler aku nk ngis pon ade...sepupu aq pon join sekli kenekan aq ergh...!!