Tuesday, June 21, 2011

hari koperasi ^_^

hey....

ary nie adalah ary operasi untuk SMK PALONG 11(tak thu lah sekolah laen smbut juga)...
ingt kan ary koperasi harga die murah lahh sngt ...
rupanya same jee baek tak yah watt ary koperasii ....(aii nk mrhh2 pon laen kali lah)...hehheh
best nye dapat borang gula2 hahhah..(mcm budkX2) ...hahhah....
mesti korang tak suka aku membebel psl hal kecik kan
sbrnye aku bkn nk cite psll hal nie..aku nk cite psll MONYET!! atupon nme die IWAN kowt
ukky2 kite cite dari mula smpi akhir

cite die mcm nie .....:p

lps aje habizz ceramahh...aku kluar aee dngn banganye ...nk pegi rehatt..
aku jln2 aee ngn aku cite pasal novel dn bla..bla..bla... (aku potong sikit aee ayt die)
mase aku lepak kat dewann ...klss die sebelah ngn dewann...jadi akuu saje je ...ddkk kat
tepi pintuu...(konon nye nk tujuk muka katt M.. tuu) rupa nye laen lak jadi nye
MONYET tu lahh sebok pnggill aku...aku wat tak layanlahh...

SYUIB:we..ade owng nk jumpa ngn koo
WANI:sape budaxx tuu(dlm aty dah thu dah sape bdxx tuu)muka die mcm mne ..die putih2
aee..kepala die botakk aee
SYUIB: a'ah..dagu die kedepan sikit..
WANI:ohh monyett ..kau tlong ckp kat die monyet
SYUIB:die ckp kat kau j......
WANI:eee..monyett nie mmng nk kena nie ...
SYUIB: wee die pnggil lahh
WANI: mne die ... kat dalam
SYUIB:kat dalam

aku tngk aee kat tingkap


WANI:we ko pngil ae diee(smbil terglkk)
SYUIB:kau aee pngill
WANI:kau aee
SYUIB:kau lahhh

SYUIB PEGI KAT MONYET DIE DAN DIE CKAP....

SYUIB:wee die kirim salamm
WANI:aee....die kirim salamm..(terkejut nk mampozz )
BERSAMBUNG......

Tuesday, June 14, 2011

sAkIT atY!! :(

arghhh...benci btol lah ...apasal lah monyet tuu ayik nk cari psl jee
dah lah tngh bad mood..time tu juga nk cari gdhh
mane tak sakit aty yee...si monyet tuu yng suka cari pasall
ade ke die pegii tutup pintu (GRILL) dekat koperasi
naseb baek pintu (GRILL) tuu tutop klu takk
dah lah lame aque sound die kat situ juga ...yng lawak nye
bdx kat dalam koperasi tuu dah mengelabahh...nk kluar...hahahhaha
kawan aque lexx jee...sbb dieowng dah thu prngi aque mcm tuu
bdx koperasi pndg aku pelik jee.....
baru dua hari sklh dah cari pslll....ishhhX4


Thursday, June 09, 2011

cuti sekolah ????

hey!!!



urmm cuti sekolah ary yng ditunggu bdx sekolah rendahh....bdx asrama...dan
segala budx...Dua minggu cuti sekolahh...pwehh ...lame juga tuu ...
cuti sekolah juga yng amat membosnkan....duduk kat umah tngk cartoon kat astro (ceria)
mcm budx kecikk tak pe sesekali jadi bdx kecik...senarai aktivi cuti sekolah
  • bace novel
  • tido
  • wat keja sekolah
  • tngk tv
  • mess ngn kawan