Sunday, July 31, 2011

puasa sudahh












hyepp!!

dah puasa dahh kjp je mase belalu mcm sekejap jer....urmm..tak sabo nk raya(puasa tak abih lagi nk raya ) hehehhe...

AKU NK MINTA MAAF KLU AKU ADE WAT SLHH KAT SAPE2 JE LAHH..(HEHHE)

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA....(aku tak thu nk ckp ape lagii)





Thursday, July 21, 2011

errererer...malunye :(

hey!!..

huhuhu...ary yng memalukan aku...tak reti maen petanque nk maen juga
kan dahh klhh..hhahahah...malunye...hehheh...bak kata kawan aku
tak pe wani jnji kita mencuba...hheheh...jauh lak tuu aku baling
ishhX2 baek maen bowling lagi bestt....tapi jnji kita mencuba ...heheheh..


kkk bubyew:10:

Wednesday, July 13, 2011

HARAP MAKLUM!!

heyy!!


HARAP MAKLUM!!:face7:...aku bknye couple ngn MONYET aee..harap korang jngn slh fahamm
mesti korang plk kan..knp dlm blog aku mesti ade MONYET sbrnye
die musuh ketat aku ...heheheh tu lah bnyk pasal monyet...tapi mulai skunk ...aku akn krngkan
name die dalam blog aku...hehhhehe ...HARAP MAKLUM YE!!

Saturday, July 02, 2011

aQU kena Bul!...HAHHAHAa

hey!!

:6:aku kena buli je ngn kawan aku...hahhaha:face28:(to pon nk kecoh ke)hahahah..
alah setakat kena buli cari lagu dan salin lirik ape barang :face7:tak kesah ponn...
tapi..pnt menulis yng menyebabkan aku tak lrt nk wat semua tuu :face32:.....smpi skunk
kwn aku minta lirik tuu..mlz betol aku nk salin tapi nk wat cam ne....:face13:kate kawan :face75:
kena lah tolong...urmm :face14: yng aku skit kan aty ye..dalam klz aku kne buli ngn awan aku (lelaki) ade ke die pegi pijak nye kasut aku :face66: sakit kaki aku kne pijak :face29:....dah lah duduk satu meja 3 lelaki 2 pompuan ...tapi kat meja tuu aku yng paling becok ...hahhaha tapi sejak ade bdx laki (bdx baruu) budx baru lah konon ....dah lah becok ...smpi kawan aku lari ddk kat meja
lain...ye lah mne lah nk thn asyik gado jee...aku pon nk geram ngn bdxx tuu rase nk sepak pon ade...asyik nk gado ngn aku je...ngn bdx lain tak nk .....

sabo je lahh kan

;):face45: