Friday, October 21, 2011

cinta

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
M : untuk merah

Merah : untuk darah

Darah : untuk hati

Hati : untuk cinta

Cinta : untuk awak

Awak : untuk saye

Saye : milik awak ♥ ♥

Wednesday, October 19, 2011

untitled ????




hyepp...

smpi kat econsave trus snap sana sini:51: hahahhaha...aQu :95:ngn my sis :94:..snap tu cover lah sikit yer..nmpk kat owng ingtkan gilew senyum ngn enset:24:

aku tak shuka gmbr nie...:face36:


tngh btulkn tdng sempt lagi tu:86:
grng takk :face18:

tu je lah tak nk tnjk bnyk membzr jer tnjuk bnyk2 (ckp je lah mls nk upload ) heheheheh

p/s : bubye tatatuti hehehehehe:face42:

Monday, October 17, 2011

braces :-P

hyepp.

wanie nk paki braces...arhh..:face11: urmm...bulan dpn kena pegi balik .,gabra lakk ape lah nurse nie nak wat kat aQue..:124:..ade ke nurse tu ckp..adik,,adik nk pki braces nie tuk ape...erghh!! aQu tak thu nk ckp pe2 aQu senyum je lah.....adik nie bkn trend tau:100: aQue just senyum je lahh:face71: blurr aku ngn nurse nie:118: bnykk tol soaln yng nurse nie tnye erghh!!:p:

Wednesday, October 12, 2011

hacked ????


hyepp...!

korng caye tak ape yng aku nk tnjuk nie


ahahahha..aku suka sngd bila aku kne hacked....
aku cuak bila kwn aku bdk perak kenkn aku..


Waniee Sha...ko x perasan ker? ko kena hack..pastu tibe2 elok balik
· Dislike · · · Share · Sunday
ingt kan aku btol2 kena hacked ...rupanye aq kene tipu..cuak giler aku nk ngis pon ade...sepupu aq pon join sekli kenekan aq ergh...!!