Thursday, August 18, 2011

susah senang....

hyepp!!...

aku rase nk meraung jer:face59:..bila susah ko cari aku.
bila senang ko biarkan ..aku carii kwn lainn..aku tak snggp pegi sekolah nk tngk
ko..aku rase nk nagis.. selama nie aku sabo jer ngn prngi ko
tapi..mulai skunk..akn cuba untuk mnjauhkan diri dripada ko..dn aku tak kn ggu ko ngn kawan baik ko tuu
...ko tak penah phm ape mksd aku...aku harap..kite akn jadi kwn mcm dulu lagi..
..Knpa ssh sngt ko nk ikut nasihat aku...setiap prkataan yng die ckp ade mkna ...






kawan aku???...pergi...

hyepp....

aryy nie aku sdehh giler....knp kawan yng selama nie yng aku caye pergii mcm tuu jer
aku tk thu knp die berubahh ...tadi mase kat sklh..aku rase mcmm nk nagis bile die backup
kwn die tuu...satu ary aku tak tnggur die...pndng jnglahh..
aku dhh agk dh perkara nie akn brlaku juga....aku nk tngkk berapa lame die tak tggur aku
dan aku nk tngk berapa lame die blh thn ngn kawan die tuu...suatu aryy nnti die akn cari balik aku.. mcm EX aku ...
mase bhsa arab,,sakit aty giler aku pndng die..aku tak thu knp urmm...,,aku ingt lagi klu brng die tak
de mesti cari aku..mulai skunk..semua tu akn hilang begitu..jer...
mase balik...kawan die selamba jer ckp....

wanie aku couple ngn kashah bolehh takk...

agk2 aee ko klu ko nkk kena pijak..couple lahh...

smpi bf aku pon die nk..aku tak thu knp die suka mnghacurkan kebahgian owng laen
dah bnyk kli aku putus sbb die...aku hrp die takk kn ambik bf aku...


KAWAN YNG SELAMA NIE YNG AKU CAYE....HILANG KERANA ...
jngn pernh ko pnggil aku..!!!!!!!!!!!!....aku mmng tak lehh ckp ngn ko wat mase nie...aku sakit atyy giler ngn ko !!:face29:




Friday, August 12, 2011

kawan pompuan yng harus kita jauhi

hyepp!!

kawan tak semestinya baek ..dn tak smestnya jht...tapi klu kawan suka memfitnh kwn
sndryy mcm mne .urmmm:(

WANITA BERILUSI

wanita ini hmpir same ngn wanita yng suka berangan tetapi dari sdt yng
lbh gelap.Mereka sprti mayat hidup,iaitu sesowng yng prnh trluka pada masa silam
dan cuba melakukan sesuatu utuk membalas dendam.Hatinya tidx prnh tenteram.Wanita begini suka membuat pakatan merosakkan sesuatu hubungan .


Perhubungan anda dan wanita ini akan menjadi tragedi kerana pada mulanya
die akn menunjukkan minat yng sngt membara tetapi dlm mase yng singkat,die
boleh lenyap begitu sahaja .Tentunya die akan ketawa bergulin-guling apabila thu perasaan
anda terluka



diambil dari petikan novel
AKU DIA& G0SIP...


Tuesday, August 09, 2011

c!NTa

hyepp!!

CINTA BUKAN MENGAJAR KITA LEMAH,TETAPI
MEMBANGKITKAN KEKUATAN.CINTA
BUKAN MENGAJAR KITA MENGHINAKAN DIRI,TETAPI
MENGHEMBUSKAN KEGAGAHAN.CINTA BUKAN MELEMAHKAN
SEMANGAT,TETAPI MEMBANGKITKAN SEMANGAT....<3




Saturday, August 06, 2011



<------♥ :cikgu saya ajar “RINDU” itu kata kerja!
“AWAK” itu kata ganti nama!
tapi bila cikgu tanya
“RINDU AWAK”
itu kata apa ?
saya jawab . . . . . .
ˋitu kata hati saya :)♥






nk bebass!!!



hyep!!!
aku nk bebas ...knp lah ko mncul arhh..dari hidop aku...:face22:
saat aku ngh bhgia ngn die....

mat!!!!!!!! plizz lah ko pegi balik ngn zarina tuu...ko simpan je lah prsaan :68:ko tuuu
klu aku couple balik ngn ko pon ...membair wktu aku jer....bknye bhgia enth2 sakit atyy jerr..
dah bnyk kli ko tipu aku...aku gdh ngn kawan aku semua sbb koo... knp lah sush sngt ko nk phm prsaan aku..urmm ..mngkn aku prlu jmpa ko tuk luahkn prsann aku kat ko spya ko lpskan aku

koo lagiii!!! part 2


hey!!

kite smbung cerita aryyy tuu...lps kiteowng call die terus anta mess kat aku

die<---salam

aku<----w'salam

die<----npe xtdoe ag ne syng....

aq<-----ko nie knpp....ko leh serius takk

die<---k...lah aq serius ..aq sygkan ko...tp ko wat cm ne..campai aty ko

aku<-----abezz yng ko cople ngn zarina ...tuu..smpi aty ko wat aku mcm tu

die<----bkn niat aq nk sakit kan aty ko ...tpi tak sngaja aq wat semua uw..

aku<----ye larhh tuu...

die<----tpi knp ko xtnggu aq ...lps aq ptoz ngn dye

aku<-----ko nk nk aku tnggu mcm owng bodohh

die<----aq xsuh pn ko wat cm owng bodoh..bape kali aku nk ckp ngn ko aku syg ko..tpi ko
xpenah nk percaye arn aq...i love you so muchh

aku<-----ko nie kan....setiap seseowng prsaan tuu bleh berubh

die<----tpi prasaan aq at ko xpnh berubh

aku<----aqu tak thu lah knp aku tak leh caye kan ko

die<----maybe...ko dah xsyg aq mcm dlu lagi

aku<---enth lahh

die<---mngkn mngmbil mase yng lme tok ko dtng semula at aku

aku<-----hahhaha...mrpk aee ko nie

die<---mmag aku mrpk..tpi aku syg kn ko aq xnk khlngn ko..tp apkn daya aq..ko sdh mnjadi milik owng

aku<-----urmmm

die<----trpksa larhh aq brsndrdirian...hnya bertmnkn sepi....


mat knp knp ko dtng hidop aku ...kite kan dhh clashh...aku skit aty giler kt ko...
prlu ke ko syg aku ko pegi lah kat zarina balik.....


koo lagiii!!! part 1



hey!!

urmmm..EX aku kacau akuu....arhhh bnci toll lah !!

ary sabtuu...mcm biase lah balik kmpong..aku ,akak ngn sepupu mcm biase arh tidur lmbt
pukul 2.00..ouchh..akak ngn sepupu biase aer on9...aku ape lagi mess ngn bf aku lah...dari pukul 9 hingga pukul 12...lps tu ade missed call aku tngk aer nmbr tuu ..unknown..sape ae tepon aku mlm2 nie...aku ape lagi call lah nmbr tuu...tak smpi 1minute die angkt ..aku tnyer sape ..tapi dia tak nk bagthu ....die antar lah mess siap sayang berbagaii

die<----ello mcj ar

die<---xkan nk mcjngn owng yng disyng pon tak leyy kwe??
aku<----ko sape

die<----owng yng onh ko syng sa2 ktka dulu

aku<---sape ??

die<---tnye lar dri sndry...
aku<----cepat lah ko bgthu sape ko pliss

die<----lain kli jew ar aqu bgthu ko

lps tuu aku call lah die...


aku<----ko sape bgth je larhh

die<---tak nk...

aku<--- nme dpn huruff ape

die <---- M....

aku<----M...urmm..mat

die <----tak aee

aku < ----- abezz tu sape cpt lah bg thu ...

die<----uky2...yng mula2 ko sebut

aku<-----sape...mat ke??

die<----a'ahh

gile btol lahh nk ngiss aku dngr nme die...ingat die dah lpkn aku...
lme kiteowng borak mlm tuu...aku tnyer pasal awek die
die ckp dah putus dah ngn zarina..yoyoy lah dah putus ...

BERSAMBUNG....:)