Wednesday, June 19, 2013

Tak semuanye Indah

ASSALAMUALAIKUM
Hai*lambai tangan :) . Dia cuma masa lalu , sekarang makin kerap pulak yang tanya "kau ngn kashah macam mne "jawapan paling selamat  "Dah tak ada pape dah, tak ada jodoh :) " oke keep smile , jangan pernah tunjuk yang kau  menyesal tinggalkan dia . Tak semua hubungan akan kekal tanpa ikatan   , right ? . :)


awak suruh saya jujur , ye saya jujur setiap apa yang saya buat , saya bagitahu awak yang saya CURANG , awak tahu sebab ape saya CURANG selama awak tinggalkan saya , ada wak contact saya ? tak , awak janji ngn saya yang awak nak beli phone lepas tu kite boleh contact macam dulu . Awak cakap awak tak nak beli phone sebab awak duduk asrama , oke saya terima jawapan tu .Awak 4 bulan kite tak contact :( , awak tahu tiap malam saya menangis sebab awak .Ada  awak tahu semua tu , tak  kan . Saya masih boleh bersabar walaupun kite cuma dapat contact kat Facebook sebulan 2 kali je wak, Semua kawan awak salahkan saya , marahkan saya , hanya sebab saya putus ngn awak , Semua kesalahn awak dieorang tak nampak , Kesalahan saya ? hmm , oke nak puaskan hati kawan awak punya pasal , saya terima awak buat kali ketiga , tapi awal masih tak nak tunaikan janji awak , hmm . Saya mintak putus ngn awak sebab saya rase saya dah tak penting dalam hidup awak lagi , Bila saya pegi sekolah saya rase sebak sebab banyak kenagan saya ngn awak dekat sekolah , saya MENANGIS kat sekolah pasal awak ! Kawan awak datang tegur saya , kawan awak pun tak tahu yang kite dah putus. Kenape ? kenape awak tak bagitahu kawan awak yang kite dah putus . Lepas sebulan kite putus awak text ngn saya , saya ingat tu nombor kawan awak , tapi awak cakap tu memang nombor awak  , what ? awak cakap awak tak boleh bawak phone ? awak tipu saya , tapi awak rase macam tak bersalah pun kan , oke saya terima , Sampai sekarang saya BENCI dengan awak . . saya harap keluarga awak tahu yang saya ngn awak  dah tak ada pape lagi :) 

Tuesday, June 18, 2013

Si Gadis Braces

ASSALAMUALAIKUM

Hai *lambai tangan , wanie dah jadi sebahagian si keluarga Braces , say hi to Braces :D . Alhamdulilah dah 4 bulan wanie pakai braces nie , banyak betol masalah braces nie , ade je masalah kau kan , sebulan sekali memang tak sah kan , kejap dawai putus lah , nie tercabut lah , dawai terlucut lah , sabar jela ngn Braces nie. Mula-2 pakai amik kau Ulser bertambah kat dalam mulut , sakitnye tahan jela . Haha sejak wanie pakai braces nie , kawan wanie dok puji yang wanie makin comel *tah ikhlas ke tidak tu
4 month with braces

senyum pun dah tak boleh lame-2 , malu woi , gigi atas bawah tak ade  malu-2 . nak gelak pun tutup mulut , kalau wanie cakap mesti dieorng pandang gigi wanie  lepas tu dieorng gelak , oke terus tak jadi nak gelak , tutup mulut balik . Tak pe lah terima jela hakikat  . Disebabkan braces nie jugak lah ade sorang mamat nie minat wanie  haha  laka laka je  , tapi lepas kenal  wanie makin sayang kat die , die pun sayang wanie jugak tapi tu lah mudah sangat die sayang wanie , btw die 17 wanie 16 , nampak tak  yang die tu tua , terase macam adik ngn abang je tu namanye cinta tak mengenal usia  . Dia cuma CRUSH wanie je die belum jadi boyfriend wanie lagi , insyaAllah suatu hari nanti . 
sayang budak gile nie :)

Monday, June 17, 2013

6ixteen :P

ASSALAMUALAIKUM


Hai *lambai tangan , sihat ? wanie je yang tak sihat -,- huh . Btw wanie tengah bosan , tetibe wanie teringat dekat blog kesayangan wanie nie , sorry sayang sebab lama tak usik awak  , wanie busy ngn exam haritu -,- . 
Norsyawani a.k.a wanie
Form 4
comel kan titew -,- ohh please la wanie jangan nak perasan , LOSER , okee lupekan jela btw wanie saje je letak gambar wanie kat sini , saje je nak mengedik -..- . Muka wanie ade ke macam budak form 1 , wanie tahu lah dah 2 tahun wanie tak pakai baju putih , asyik-2 hijau je , sebab tu bila wanie pakai baju putih dieorang cakap wanie nie Form 1 :) , tak pe lah nampak young sikit , kheheh :D , 
SINGLE 
haha , macam tak caye kan wanie dah Single , laka laka je wanie dah single , wanie pun tak percaya yang wanie dah single . Dah takdir kiteorng cukup sampai bulan 1 tahun 10 bulan nak wat buat macam kan , jodoh wanie ngn die tak panjang :) , wanie terpaksa la terima hakikat :)