Wednesday, January 02, 2013

SIAPA HANIF AZMI ?

Hey

Ada sorang mamat nie nak kat hensem entah lah , mane boleh kata hensem kang perang dunia ke 3 pulak. Nama die hanif azmi umur die enth lah , yang pastinye die budak kuala pilah ,ok cantik kite Gang , die Melang wanie pelangai (kalau susah sangat nak sebut jangan nak mengatal nak menyebut lak ). ok wanie tak minat nak curang-2 nie, dah insaf cukup lah dulu kene tinggal dengan buah hati yang curang jugak , eii rase nak pailang je kepala die biar biul . Hanif nie wanie anggap kawan je , tak lebih pun lagipun wanie dah ade kashah , nak jaga die nie pun susah nie nak pasang lagi satu , memang tak lah . Hanif nie nak kata baik entah lah baru je kenal tak sampai sebulan pun  , tapi cara die tegur macam dah bertahun-2 kenal .
ok nie lah Hanif azmi . ok curi gambar die tanpa minta kebenaran pun , OK JAHAT |:
 MANE TAHU KALAU ADE JODOH KITE BOLEH COUPLE . 
Double woww !! kalau ade jodoh tak kemane pun Hanif azmi :)


Sekolah

Hey 

Hari first day masuk sekolah , ok muka ketat  satu , biase lah tak kan sampai je terus senyum macam orang nak khawin lak , menunggu kedatangan  Muhammad Noor Akashah  tapi tak timbul-2 , rupe-2nye datang lambat , puas lah panjangkan leher mencari die , rupe-2nye die kat depan , adushh takkan lah hari pertama dah datang lambat cik abang oii , duduk kat perhimpunan bila cikgu dah dapat peluang nak bercakap tak henti-2 membebel kat depan tu . Bila dah sampai kelas je , benda yang pertama kene cari adalah kertas , meje berhabuk kerusi jangan cakap lah . Bila dah letak beg kat dalam kelas kaki mula gatal nak melawat satu sekolah , setelah dua bulan tak melawat kat sekolah kan  mane lah tahu dah ade perubahan ke , First time duduk satu kelas dengan orang yang kurang kite kenal mulalah rase bosan dan tension bila duduk kat dalam kelas tu .Awak-2 saya tak suka budak buat bising  tahu tak menyakitkan hati bila awak menjerit-2 bila awak nak bercakap , macam lah kawan sebelah awak tu pekak . 

Tuesday, January 01, 2013

rindu nak post

Hey

Dah lama tak bukak blog rasa macam nak cium-2 je blog nie :| . Blog dah berselerak ishh2 teruknye budak wanie nie, esok 2.1.2013 ok esok sekolah  tak teruja pun nak sekolah selalu tiap - tiap tahun berdebar- debar nak pergi sekolah , sekarang rase macam orang tak de perasaan je :( . Kite rindu awak Muhammad Noor Akashah , selama DUA TAHUN tanpa sepet di sekolah akan menyebabkan kebosanan , tiada tempat nak melepaskan geram ,