Sunday, February 09, 2014

SPM Candidates

Assalamualaikum

Hai . Lame gila tak update blog agak agak dalam 5 bulan macam tu kot . Dalam masa 5 bulan tu banyak betol benda yang serabut berlaku . Post pertama 2014 dalam bulan 2 , Haha lame betol kite menghilang act busy tak ada masa nak bukak blog apatah lagi update . Tahun nie tahun yang begitu bermakna bagi wanie , *macam formal sangat :3 . 
KEEP CALM AND GET 9A+ SPM 2014 . aminn :)) . Act memang excited kot nak spm *Erhh :3 . Tahun nie memang sibuk sesangat sampai tak ada masa nak buat kerja lain , 24Hours mengahadap buku bila time sekolah jee , sabtu ahad ape lagi freedom lah kejap . Haritu timbang berat kat sekolah and what ? berat badan wanie naik 2KG k 2KG wauuu ! memang terperanjat gila , hrghh mana tak yee tiap malam makan . Bila tengah buat homework kejap kejap keluar bilik cari makanan , Streeessss punya pasal Homework jangn cakap lahh banyak dia macam mane pulakkan . Macam mane tak streesss kan :D But I'm okay nie semua for you SPM laling :*

No comments :

Post a Comment