Tuesday, June 18, 2013

Si Gadis Braces

ASSALAMUALAIKUM

Hai *lambai tangan , wanie dah jadi sebahagian si keluarga Braces , say hi to Braces :D . Alhamdulilah dah 4 bulan wanie pakai braces nie , banyak betol masalah braces nie , ade je masalah kau kan , sebulan sekali memang tak sah kan , kejap dawai putus lah , nie tercabut lah , dawai terlucut lah , sabar jela ngn Braces nie. Mula-2 pakai amik kau Ulser bertambah kat dalam mulut , sakitnye tahan jela . Haha sejak wanie pakai braces nie , kawan wanie dok puji yang wanie makin comel *tah ikhlas ke tidak tu
4 month with braces

senyum pun dah tak boleh lame-2 , malu woi , gigi atas bawah tak ade  malu-2 . nak gelak pun tutup mulut , kalau wanie cakap mesti dieorng pandang gigi wanie  lepas tu dieorng gelak , oke terus tak jadi nak gelak , tutup mulut balik . Tak pe lah terima jela hakikat  . Disebabkan braces nie jugak lah ade sorang mamat nie minat wanie  haha  laka laka je  , tapi lepas kenal  wanie makin sayang kat die , die pun sayang wanie jugak tapi tu lah mudah sangat die sayang wanie , btw die 17 wanie 16 , nampak tak  yang die tu tua , terase macam adik ngn abang je tu namanye cinta tak mengenal usia  . Dia cuma CRUSH wanie je die belum jadi boyfriend wanie lagi , insyaAllah suatu hari nanti . 
sayang budak gile nie :)

No comments :

Post a Comment