Monday, June 17, 2013

6ixteen :P

ASSALAMUALAIKUM


Hai *lambai tangan , sihat ? wanie je yang tak sihat -,- huh . Btw wanie tengah bosan , tetibe wanie teringat dekat blog kesayangan wanie nie , sorry sayang sebab lama tak usik awak  , wanie busy ngn exam haritu -,- . 
Norsyawani a.k.a wanie
Form 4
comel kan titew -,- ohh please la wanie jangan nak perasan , LOSER , okee lupekan jela btw wanie saje je letak gambar wanie kat sini , saje je nak mengedik -..- . Muka wanie ade ke macam budak form 1 , wanie tahu lah dah 2 tahun wanie tak pakai baju putih , asyik-2 hijau je , sebab tu bila wanie pakai baju putih dieorang cakap wanie nie Form 1 :) , tak pe lah nampak young sikit , kheheh :D , 
SINGLE 
haha , macam tak caye kan wanie dah Single , laka laka je wanie dah single , wanie pun tak percaya yang wanie dah single . Dah takdir kiteorng cukup sampai bulan 1 tahun 10 bulan nak wat buat macam kan , jodoh wanie ngn die tak panjang :) , wanie terpaksa la terima hakikat :)

No comments :

Post a Comment